Kirjaudu sisään
View in English

Tuotteet

Selaa katalogeja

Frappe Fpc 200 E-Bike Dark Blue 50Cm

Kuva 1 / 1

Frappe FPC 200 Finland on klassisen ajattomalla runkomallilla varustettu uutuustuote. Laadukas alumiinirunko on jämäkkä, kestävä ja kevyt. Powerflex 3.0 avustusjärjestelmä tekee ajamisesta nautittavaa ja huoletonta.  Jalannostokorkeus on matala, ajoasento mahdollisimman rento ja pyörän kaikissa komponenteissa on panostettu laatuun sekä ajomukavuuteen.

Pyörän vaihteistona huoleton  Shimano Nexus 7  jalkajarrulla sekä V-jarrulla edessä. Kirkas 10 luxin Led-valaisin edessä ja huomiovalaisin takana ottavat virran suoraan käyttöakusta.  Pyörässä on kiinteä AXA Defender runkolukko.

Powerflex 3.0 on luotettava etuvetoinen avustusjärjestelmä joka on erittäin miellyttävä ajoltaan. Laajan 15 eri tehosäätöalueen ansiosta ajamiseen löytyy jokaiselle sopiva avustusteho.  Pyörä on varustettu laadukkaalla Panasonicin 313Wh akulla jolla käyttömatka jopa 65 km. Powerflex 3.0 on varustettu kävelyavustimella ja selkeällä helppokäyttöisellä LCD-näyttöisellä ohjauslaitteella. Pyörän voit ladata myös kätevästi akkua irrottamatta.

Runkomateriaali: Alumiini 6061

Runkokorkeus: 50 cm

Rengaskoko: CST Zeppelin 28” / 45-622

Vaihteisto: Shimano Nexus 7 jalkajarrulla, V-jarru edessä

Varustelu: kiinteä Axa Defender runkolukko, Led-valaisin edessä ja takana mukavuusistuin elastomeerijousituksella.

Avustusjärjestelmä: Powerflex 3.0, 36V/250w

Akku: Panasonic lithium-ion 313 Wh - 8.7Ah

Säädettävä 15 erilaista tehoaluetta sekä kävelyavustin, Selkeälukuinen ohjausyksikkö (LCD) joka näyttää akun varauksen, avustustehon ja muut tärkeimmät mittaritoiminnot

Tuotekoodi: ERIK180007001020
Myyntierä: 1 kpl

Brandimme