Tervetuloa Huntterin verkkosivustolle.

Huntteri on suomalainen polkupyöräalan tukku -ja maahantuontiyritys. Tällä sivulla voit tutustua tuotevalikoimaamme ja lukea lisää edustamistamme tuotemerkeistä. Myymme tuotteita vain jälleenmyyjiemme kautta - yhteystiedot löydät jälleenmyyjähausta. Kirjautumisosio on tarkoitettu kauppiaillemme ja sen käyttöön tunnuksia voi pyytää osoitteesta verkkokauppa@huntteri.fi

Uutuudet

ABUS U-LUKKO SMARTX 770A/230 USKF MUSTA

Avaimeton / Bluetooth Ohjelma toimii Android- ja iOS älypuhelimilla 13 mm salpa 100 dB hälytysääni

KIND SHOCK HISSITOLPPA LEV 31,6MM TR 125MM P385MM

Ulkoisella vaijeriviennillä varustettu KS Lev on hissitolppien klassikko. Se on ollut edelläkävijä tekniikkansa osalta ja lunastanut paikkansa kevyenä, luotettavana ja varmatoimisena hissitolppana ensimmäisten joukossa. KS Levillä onkin ansiolistallaan monta ykkösijoitusta: useita endurokisoja, lehtien hissitolppatestien voittoja ja käyttäjätyytyväisyyskyselyjä. Se oli myös ensimmäinen hissitolppa, jolla voitetttiin UCI XC Eliminator -kisa. Talvellakin pomminvarmasti toimivassa Lev:ssä käytetään KS:n patentoimaa liukulaakeritekniikkaa, jonka ansiosta tolppasi pysyy klappivapaana tuhansien kilometrien ja nousumetrien ajan. Voit säätää tolpan nousunopeutta sinulle sopivaksi tolpan painetta muuttamalla. HUOM! Pelkkä hissitolppa: valitse mieluinen liipasin erikseen (yhden eturattaan voimansiirrolle erittäin laadukas Southpaw tai  edullisempi Westy,  etuvaihtajalliselle pyörälle KGSL Alloy).   Materiaali: 7050 ja 6061 T6 alumiini 2 pultin satulakiinnitys Alempi satulakiinnike hiilikuitua Rungon sisäiselle vaijeriviennille 360 astetta pyörivä kaapelikiinnitys helpottaa asennusta Suositeltu kuskin maksimipaino 90 kg Paino alk. 473 g (31,6 mm/ 125mm)

ROTOR Q RINGS DM RACE FACE Q32T BLACK

Q-ring ovaaliratas tehostaa polkemista ja vähentää polviin kohdistuvaa rasitusta Direct Mount kiinnitys Race Face Cinch kampiin Säädettävä OCP kulma Saatavilla 32T

AXA SOLID RUNKOLUKKO

Hyväksytty - Varefakta, ART OEM-pakkaus ean-kooditettu Avain irrotettava Väri: musta Hyväksytty - Varefakta, ART  

Oy Huntteri Ab

Oy Huntteri Ab on turkulainen vuonna 1994 perustettu urheilualan tukku- ja maahantuontiliike. Pääosa tuotevalikoimastamme liittyy pyöräilyyn ja sen moniin eri muotoihin. Valikoimissamme on myös tuotteita muille urheilun ja vapaa-ajan osa-alueille.

Toimimme koko maan laajuisesti ja palvelemme niin pieniä kuin suuriakin liikkeitä. Asiakkainamme on suurin osa Suomen pyöräliikkeistä, urheiluliikeketjut sekä merkittävimmät alalla toimivat kauppaketjut.

Yhteystiedot

Tsekkaa Huntterin kuulumiset Facebookista

Facebook postauksia ei ladattu evästevalintojen seurauksena.