Huntterin verkkokaupan toimitusehdot

HINNAT

Verkkokaupan hinnat ovat kauppiasnettohintoja ja kaiken laskennan perusteena käytetään alv 0% hintaa. Verkkokaupan hintoja voidaan päivittää kauden aikana. Verkkokauppa laskee kirjautuneille asiakkaille näiden asiakastiiliin liitetyt alennukset automaattisesti ja näyttää tuotekortilla ja ostoskorilla asiakaskohtaisen hinnan.


MYYNTIERÄT

Verkkokaupasta myydään tuotteita myyntierissä ja kauppa ehdottaa suoraan koriin lisättäväksi määräksi yhtä myyntierää.


TOIMITUKSET

Ennen kello 16:00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Olemme kehittäneet toimitusjärjestelmäämme ja jatkossa saatte tilauksenne lähetystiedot sekä seurantakoodin sähköpostiinne välittömästi kun lähetys on pakattu lähetettäväksi. Palvellaksemme teitä mahdollisimman hyvin pyydämme ilmoittamaan Huntterille sähköpostiosoitteen johon haluatte lähetyksiä koskevat ilmoitukset.

Lisätiedot: Varastopäällikkö Tommi Luoto, 020 7991218 tai tommi.luoto@huntteri.fi


RAHTIHINNAT


TARVIKKEET

Rahti 4,90€ Alv. 0%

Pientoimituslisä alle 50€ tilauksille 4,90€ Alv. 0%

Verkkokaupassa yli 100€ tarviketoimitukset rahtivapaasti.


POLKUPYÖRÄT

Määrä Rahti yht. € (alv 0%)

1 kpl 10 €

2 kpl 20 €

3 kpl 30 €

Rahti siis 10 € per pyörä! 4 kpl ja sen yli rahtivapaasti


KULJETUSVAURIOT

Oy Huntteri Ab käyttää kotimaan toimituksissa oman rahtisopimuksensa mukaista rahdinkuljettajaa, jollei asiakkaan kanssa ole toisin sovittu. Oy Huntteri Ab:n kuljetusvakuutus kattaa nämä kuljetukset. HUOM! Jos kuljetuksessa on tapahtunut vahinko, tee vahingosta varauma rahtikirjaan ennen sen kuittausta, myös rahdinkuljettajan kappaleeseen. Tämän jälkeen voit tehdä asiasta reklamaation Huntterille.