Laskuhanskat

Lasketteluun- ja lumilautailuun suunnitellut hanskat

Laskuhanskat

Tuotteita (4)

SHRED ALL MTN PROTECTIVE GLOVES D-LUX NAVY

Shred All MTN sarjan laadukkaat laskuhanskat, jotka antavat suojaa kovalta lumelta, oksilta ja kiviltä.  Iskuilta suojaa Shredin MIT-yliopistossa kehittämä taipuisa ja ohut iskusta kovettuva Slytech-vaimennusmateriaali. Primaloft lämpöeriste on erittäin lämmin, pehmeä ja vie vähän tilaa. Kestävät Superfabric-vahvikkeet sormien ja kämmenen selässä. Peukalossa pehmeä fleece-reuna kasvojen pyyhintään.

SHRED ALL MTN PROTECTIVE GLOVES D-LUX NAVY

Aidosta nahasta valmistetut Premium-laskuhanskat jotka antavat suojaa kovalta lumelta, oksilta ja kiviltä.  Iskuilta suojaa Shredin MIT-yliopistossa kehittämä taipuisa ja ohut iskusta kovettuva Slytech-vaimennusmateriaali. Primaloft lämpöeriste erittäin lämmin, pehmeä ja vie vähän tilaa. Kestävät Superfabric-vahvikkeet sormien ja kämmenen selässä. Peukalossa pehmeä fleece-reuna kasvojen pyyhintään.

SHRED ALL MTN PROTECTIVE MITTENS BLACK

Shred All MTN sarjan erittäin laadukkaat laskulapaset, jotka antavat suojaa kovalta lumelta, oksilta ja kiviltä.  Suojamateriaali on Shredin MIT-yliopistossa kehittämä taipuisa ja ohut, iskusta kovettuva Slytech-vaimennusmateriaali. Lapaset on eristetty Primaloft lämpöeristeellä joka on erittäin lämmin, pehmeä ja vie vähän tilaa. Kestävät Superfabric-vahvikkeet sormien ja kämmenen selässä. Peukalossa pehmeä fleece-reuna kasvojen pyyhintään.

SHRED ALL MTN PROTECTIVE MITTENS D-LUX NAVY

Aidosta nahasta valmistetut Premium-laskulapaset jotka antavat suojaa kovalta lumelta, oksilta ja kiviltä.  Iskuilta suojaa Shredin MIT-yliopistossa kehittämä taipuisa ja ohut iskusta kovettuva Slytech-vaimennusmateriaali. Primaloft lämpöeriste on erittäin lämmin, pehmeä ja vie vähän tilaa. Kestävät Superfabric-vahvikkeet sormien ja kämmenen selässä. Peukalossa pehmeä fleece-reuna kasvojen pyyhintään.