Hövding

Hövding -airbag -kypärät ja lisätarvikkeet

Hövding

Tuotteita (7)

HÖVDING 3 VAIHTOKUORI Airbag Inside

Airbag-inside tekstillä varustettu tyylikäs suojakuori Hövding 3 airbag-kypärälle. Käytä aina suojakuorta Hövdingisi kanssa pitääksesi sen puhtaana.

HÖVDING 3 VAIHTOKUORI Harris Tweed

Harris Tweed vaihtokuori Hövding-ilmatyynykaulurille on tehty käsin kudostusta villasta Skotlannissa. Siinä on ihoa vasten miellyttävä fleecesisäpinta. Se on koristeltu nahkayksityiskohdilla (ei eläinperäinen) ja heijastavilla raidoilla. Käytä aina suojakuorta pitääksesi Hövdingisi puhtaana. Kuori sopii ainoastaan Hövding 3:een. Materiaalit: 50% villaa, 50% polyesteriä.

HÖVDING 3 VAIHTOKUORI Hi-Vis

Hi-Vis on suunniteltu maksimaalista näkyvyyttä ajatellen. Se on tehty neonvärisestä kankaasta ja pimeällä Hövding-logo toimii heijastimena. Käytä suojakuorta aina pitääksesi Hövdingisi puhtaana. Kuori on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan Hövding 3:n kanssa. Materiaalit: 50% polyester, 50% polyamidi

HÖVDING 3 VAIHTOKUORI Liberty Paisely

Paisley on suunniteltu muistuttamaan Liberty-kankaasta tehtyä hartiahuivia. Sisäpinta on päällystetty iholle miellyttävällä pehmeällä fleece-kankaalla ja ulkopinnassa on heijastavia raitoja. Käytä aina suojakuorta Hövdingisi kanssa pitääksesi sen puhtaana. Kuori on suunniteltu käytettäväksi vain Hövding 3:n kanssa.   Materiaali: 50% puuvillaa, 50% polyesteriä.

HÖVDING KUORI/PÄÄLLINEN BERLIN

Hövdingin Berlin-kuori on pyöräilijän Hövding-ilmatyynykypärän kauluriosan päälle vaihdettava vaihtopäällinen. Heijastava Berlin on erinomainen valinta, kun haluat erottua hyvin liikenteen seassa pyöräillessäsi. Suunnitellessamme kuorta keskityimme hengittävyyteen. Kuoren sisäpinta on tehty Outlast -kankaasta, joka säätelee proaktiivisesti kosteutta ja lämpötilaa. Koko takaosa on heijastava, jotta erottuisit hyvin liikenteen seasta. Ulkopinnan materiaali: 100% Polyester Sisäpinnan materiaali: 100% Polyester Pese 40 -asteessa. Käytä vain Hövding 2.0 -ilmatyynykypärän kanssa.

HÖVDING KUORI/PÄÄLLINEN HI-VIS

Hövdingin Hi-Vis -kuori on pyöräilijän Hövding-ilmatyynykypärän kauluriosan päälle vaihdettava vaihtopäällinen. Hi-vis on erinomainen valinta kun haluat erottua hyvin liikenteen seassa pyöräillessäsi. Ulkopinnan materiaali: 100% Polyester Sisäpinnan materiaali: Kudottu kangas, 100% polyamidi. Pese 40 -asteessa. Käytä vain Hövding 2.0 -ilmatyynykypärän kanssa.

HÖVDING KUORI/PÄÄLLINEN STOCKHOLM

Hövdingin Stockholm-kuori on pyöräilijän Hövding-ilmatyynykypärän kauluriosan päälle vaihdettava vaihtopäällinen. Heijastava Stockholm on erinomainen valinta kun haluat erottua hyvin liikenteen seassa pyöräillessäsi. Stockholmin kuvion insipiraationa on ollut Jackson Pollockin taide. Urbaani maastokuvio erottuu myös heijastuvuutensa ansiosta.  Ulkopinnan materiaali: 100% Polyester Sisäpinnan materiaali:  Outlast Moffat 100% Polyester Pese 40 -asteessa. Käytä vain Hövding 2.0 -ilmatyynykypärän kanssa.