Hövding

Hövding -airbag -kypärät ja lisätarvikkeet

Hövding

Tuotteita (4)

HÖVDING AIRBAG-KYPÄRÄ 2.0

HÖVDING AIRBAG KYPÄRÄ Hövding-ilmatyynykypärä on maailman turvallisin pyöräilykypärä ylivoimaisen iskunvaimennuskykynsä ansiosta. Hövding koostuu kahdesta osasta: kaulurista ja sen kuoresta. Hövding-kaulurin käyttö on mukavan vaivatonta, sillä sen päivittäistä käyttöä eri tilanteissa on suunniteltu huolella.  Kauluri on tyylikäs ja se on helppo pukea kaulan ympärille. Henkeäsi suojaava ilmatyynykypärä on piilossa kaulurin sisällä ja ilmatyyny laukeaa vasta onnettomuustilanteessa. Hövdingin kanssa voitkin pitää lempipipoasi tai nauttia tuulenvireestä hiuksissasi pyöräillessäsi. Päätä suojaavan ilmatyynyn sisältävä kauluri on tehty mustasta, vedenpitävästä ja likaa hylkivästä kankaasta. Kauluri on helppo sulkea edessä olevalla vetoketjulla. Päälle puettuna se lepää mukavasti hartioillasi ja säilytykseen sen voi ripustaa sisäpuolella olevasta lenkistä. Itsenäinen Stanfordin Yliopiston tutkimus osoitti, että Hövdingin ilmatyynyteknologia suojaa päätä ja kaulaa 8 kertaa tehokkaammin kuin perinteiset pyöräilykypärät. Ruotsalaisen vakuutusyhtiö Folksamin 14 kypärän testi osoitti, että Hövdingin ainutlaatuinen muotoilu – ilmatyyny, joka lauetessaan laajenee tavallista kypärää paksummaksi ja pehmeämmäksi – vähentää törmäyksessä aivotärähdyksen riskiä jopa 8 kertaa pienemmäksi perinteisiin pyöräilykypäriin verrattuna. Se käytännössä poisti vakavien päävammojen riskin kokonaan testin 25 km/h törmäyksessä. MITEN HÖVDING TOIMII? Hövding seuraa pyöräilijän liikettä kehittyneiden sensoreiden ja ainutlaatuisen algoritmin avulla. Onnettomuuden sattuessa ilmatyyny laukaistaan 0,1 sekunnissa. Pyöräilyonnettomuuksiin kehitetty ilmatyyny täyttyy silmänräpäyksessä suojaamaan päätäsi ja niskaasi, jopa kahdeksan kertaa perinteistä pyöräilykypärää tehokkaammin. Hövding aktivoidaan kiinnittämällä vetoketjun vetimessä oleva nappi aktivointipainikkeeseen kaulurin etuosassa. Painikkeeseen syttyvä valo ja äänimerkki kertovat, että Hövding on päällä ja seuraa liikettäsi. Hövding suljetaan irrottamalla nappi kytkimestä, jonka jälkeen se ei voi laueta.  

HÖVDING KUORI/PÄÄLLINEN BERLIN

Hövdingin Berlin-kuori on pyöräilijän Hövding-ilmatyynykypärän kauluriosan päälle vaihdettava vaihtopäällinen. Heijastava Berlin on erinomainen valinta, kun haluat erottua hyvin liikenteen seassa pyöräillessäsi. Suunnitellessamme kuorta keskityimme hengittävyyteen. Kuoren sisäpinta on tehty Outlast -kankaasta, joka säätelee proaktiivisesti kosteutta ja lämpötilaa. Koko takaosa on heijastava, jotta erottuisit hyvin liikenteen seasta. Ulkopinnan materiaali: 100% Polyester Sisäpinnan materiaali: 100% Polyester Pese 40 -asteessa. Käytä vain Hövding 2.0 -ilmatyynykypärän kanssa.

HÖVDING KUORI/PÄÄLLINEN HI-VIS

Hövdingin Hi-Vis -kuori on pyöräilijän Hövding-ilmatyynykypärän kauluriosan päälle vaihdettava vaihtopäällinen. Hi-vis on erinomainen valinta kun haluat erottua hyvin liikenteen seassa pyöräillessäsi. Ulkopinnan materiaali: 100% Polyester Sisäpinnan materiaali: Kudottu kangas, 100% polyamidi. Pese 40 -asteessa. Käytä vain Hövding 2.0 -ilmatyynykypärän kanssa.

HÖVDING KUORI/PÄÄLLINEN STOCKHOLM

Hövdingin Stockholm-kuori on pyöräilijän Hövding-ilmatyynykypärän kauluriosan päälle vaihdettava vaihtopäällinen. Heijastava Stockholm on erinomainen valinta kun haluat erottua hyvin liikenteen seassa pyöräillessäsi. Stockholmin kuvion insipiraationa on ollut Jackson Pollockin taide. Urbaani maastokuvio erottuu myös heijastuvuutensa ansiosta.  Ulkopinnan materiaali: 100% Polyester Sisäpinnan materiaali:  Outlast Moffat 100% Polyester Pese 40 -asteessa. Käytä vain Hövding 2.0 -ilmatyynykypärän kanssa.