Hövding

Hövding -airbag -kypärät ja lisätarvikkeet

Hövding

Tuotteita (10)

HÖVDING 3 AIRBAG-KYPÄRÄ SÄÄDETTÄVÄ KOKO 52-59

Maailman turvallisin pyöräilykypärä ei olekaan kypärä! Hövding 3 on pyöräilijän turvatyyny, jota käytetään kaulurin lailla. Kolarin tapahtuessa ilmatyyny laukeaa kaulurista muodostaen suojahupun pään ja kaulan ympärille.  Tieteelliset tutkimukset* ovat todistaneet ilmatyynyteknologian olevan jopa kahdeksan kertaa turvallisempi kuin perinteinen pyöräilykypärä. Kaulurin sisällä olevat sensorit analysoivat pyöräilijän liikerataa 200 kertaa sekunnissa. Onnettomuuden sattuessa ilmatyyny täyttyy 0.1 sekunnissa. Hövdingiä valmistetaan yhdessä koossa, jonka voit säätää itsellesi sopivaksi BOA-kiristyssäätimellä. Uusi Hövding 3 onkin entistäkin sirompi ja huomaamattomampi kaulassa. Hövding 3 voidaan yhdistää Bluetoothilla älypuhelimeen, jolloin saat käyttöösi myös lisäominaisuudet: 1) Hövding lähettää automaattisesti ilmoituksen ennalta valittuihin In Case of Emergency -yhteystietoihin (ICE) onnettomuuden sattuessa 2) Voit seurata omia pyöräilykilometreja ja muuta dataa ja vertailla sitä muihin Hövding pyöräilijöihin. 3) Voit päivittää Hövdingisi näppärästi uusilla ominaisuuksilla kännykän kautta Akun kesto uudessa Hövding 3:ssa on miltei kaksinkertainen Hövding 2:seen verrattuna, se kestää n. 15 tuntia aktiivista pyöräilyä. Suojakuori, joka ympäröi ilmatyynyä on tehty mustasta vedenkestävästä ja likaa hylkivästä kankaasta. Etuvetoketju tekee Hövdingistä helpon pukea ja riisua. Aktivointi tapahtuu helposti kiinnittämällä etupuolen magneettipainike kiinni ja vastaavasti de-aktivointi tapahtuu irrottamalla painike. Aktivoi Hövding noustessasi pyörän selkään ja lähtiessäsi pyöräilemään ja de-aktivoi se kun lopetat pyöräilyn. Käytäthän aina mukana tulevaa suojusta suojaamaan Hövdingiäsi. Voit myös tuunata Hövdingisi ulkonäköä upeilla erilaisilla heijastavilla suojakuorilla! Hövdingiä voi käyttää yli 15 vuotiaat henkilöt, joilla päänympärys on 52-59 cm ja kaulanympärys max 45 cm. Tekniset ominaisuudet: Voit säätää istuvuutta BOA-kiristysmekanismilla Bluetooth yhteys Akunkesto n. 15h aktiivista pyöräilyä Valo ja äänisignaalit kun Hövding on aktivoidaan ja deaktivoidaan, sekä kun akku pitää ladata. Paino n. 800 grammaa Pakettiin sisältyy: USB-C latauskaapeli Musta peruskuori Pikaopas ja käyttöohje Käytä Hövdingiä vain kaksipyöräisillä pyörillä kaupunkiympäristössä tai maanteillä. * Mm. Stanfordin yliopiston tutkimus vuodelta 2016: https://link.springer.com/article/10.1007/s10439-016-1732-1

HÖVDING 3 VAIHTOKUORI Airbag Inside

Airbag-inside tekstillä varustettu tyylikäs suojakuori Hövding 3 airbag-kypärälle. Käytä aina suojakuorta Hövdingisi kanssa pitääksesi sen puhtaana.

HÖVDING 3 VAIHTOKUORI B2B Black

Musta suojakuori Hövding 3- airbagkypärälle, jonka voit halutessasi myös kustomoida haluamallasi grafiikalla (esim. yrityksesi logolla). Kuoressa pimeällä heijastavat nauhat. Ole kustomoinnista yhteydessä: kristian piste eppert ät huntteri piste fi

HÖVDING 3 VAIHTOKUORI Harris Tweed

Harris Tweed vaihtokuori Hövding-ilmatyynykaulurille on tehty käsin kudostusta villasta Skotlannissa. Siinä on ihoa vasten miellyttävä fleecesisäpinta. Se on koristeltu nahkayksityiskohdilla (ei eläinperäinen) ja heijastavilla raidoilla. Käytä aina suojakuorta pitääksesi Hövdingisi puhtaana. Kuori sopii ainoastaan Hövding 3:een. Materiaalit: 50% villaa, 50% polyesteriä.

HÖVDING 3 VAIHTOKUORI Hi-Vis

Hi-Vis on suunniteltu maksimaalista näkyvyyttä ajatellen. Se on tehty neonvärisestä kankaasta ja pimeällä Hövding-logo toimii heijastimena. Käytä suojakuorta aina pitääksesi Hövdingisi puhtaana. Kuori on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan Hövding 3:n kanssa. Materiaalit: 50% polyester, 50% polyamidi

HÖVDING 3 VAIHTOKUORI Liberty Paisely

Paisley on suunniteltu muistuttamaan Liberty-kankaasta tehtyä hartiahuivia. Sisäpinta on päällystetty iholle miellyttävällä pehmeällä fleece-kankaalla ja ulkopinnassa on heijastavia raitoja. Käytä aina suojakuorta Hövdingisi kanssa pitääksesi sen puhtaana. Kuori on suunniteltu käytettäväksi vain Hövding 3:n kanssa.   Materiaali: 50% puuvillaa, 50% polyesteriä.

HÖVDING AIRBAG-KYPÄRÄ 2.0

HÖVDING AIRBAG KYPÄRÄ Hövding-ilmatyynykypärä on maailman turvallisin pyöräilykypärä ylivoimaisen iskunvaimennuskykynsä ansiosta. Hövding koostuu kahdesta osasta: kaulurista ja sen kuoresta. Hövding-kaulurin käyttö on mukavan vaivatonta, sillä sen päivittäistä käyttöä eri tilanteissa on suunniteltu huolella.  Kauluri on tyylikäs ja se on helppo pukea kaulan ympärille. Henkeäsi suojaava ilmatyynykypärä on piilossa kaulurin sisällä ja ilmatyyny laukeaa vasta onnettomuustilanteessa. Hövdingin kanssa voitkin pitää lempipipoasi tai nauttia tuulenvireestä hiuksissasi pyöräillessäsi. Päätä suojaavan ilmatyynyn sisältävä kauluri on tehty mustasta, vedenpitävästä ja likaa hylkivästä kankaasta. Kauluri on helppo sulkea edessä olevalla vetoketjulla. Päälle puettuna se lepää mukavasti hartioillasi ja säilytykseen sen voi ripustaa sisäpuolella olevasta lenkistä. Itsenäinen Stanfordin Yliopiston tutkimus osoitti, että Hövdingin ilmatyynyteknologia suojaa päätä ja kaulaa 8 kertaa tehokkaammin kuin perinteiset pyöräilykypärät. Ruotsalaisen vakuutusyhtiö Folksamin 14 kypärän testi osoitti, että Hövdingin ainutlaatuinen muotoilu – ilmatyyny, joka lauetessaan laajenee tavallista kypärää paksummaksi ja pehmeämmäksi – vähentää törmäyksessä aivotärähdyksen riskiä jopa 8 kertaa pienemmäksi perinteisiin pyöräilykypäriin verrattuna. Se käytännössä poisti vakavien päävammojen riskin kokonaan testin 25 km/h törmäyksessä. MITEN HÖVDING TOIMII? Hövding seuraa pyöräilijän liikettä kehittyneiden sensoreiden ja ainutlaatuisen algoritmin avulla. Onnettomuuden sattuessa ilmatyyny laukaistaan 0,1 sekunnissa. Pyöräilyonnettomuuksiin kehitetty ilmatyyny täyttyy silmänräpäyksessä suojaamaan päätäsi ja niskaasi, jopa kahdeksan kertaa perinteistä pyöräilykypärää tehokkaammin. Hövding aktivoidaan kiinnittämällä vetoketjun vetimessä oleva nappi aktivointipainikkeeseen kaulurin etuosassa. Painikkeeseen syttyvä valo ja äänimerkki kertovat, että Hövding on päällä ja seuraa liikettäsi. Hövding suljetaan irrottamalla nappi kytkimestä, jonka jälkeen se ei voi laueta.  

HÖVDING KUORI/PÄÄLLINEN BERLIN

Hövdingin Berlin-kuori on pyöräilijän Hövding-ilmatyynykypärän kauluriosan päälle vaihdettava vaihtopäällinen. Heijastava Berlin on erinomainen valinta, kun haluat erottua hyvin liikenteen seassa pyöräillessäsi. Suunnitellessamme kuorta keskityimme hengittävyyteen. Kuoren sisäpinta on tehty Outlast -kankaasta, joka säätelee proaktiivisesti kosteutta ja lämpötilaa. Koko takaosa on heijastava, jotta erottuisit hyvin liikenteen seasta. Ulkopinnan materiaali: 100% Polyester Sisäpinnan materiaali: 100% Polyester Pese 40 -asteessa. Käytä vain Hövding 2.0 -ilmatyynykypärän kanssa.

HÖVDING KUORI/PÄÄLLINEN HI-VIS

Hövdingin Hi-Vis -kuori on pyöräilijän Hövding-ilmatyynykypärän kauluriosan päälle vaihdettava vaihtopäällinen. Hi-vis on erinomainen valinta kun haluat erottua hyvin liikenteen seassa pyöräillessäsi. Ulkopinnan materiaali: 100% Polyester Sisäpinnan materiaali: Kudottu kangas, 100% polyamidi. Pese 40 -asteessa. Käytä vain Hövding 2.0 -ilmatyynykypärän kanssa.

HÖVDING KUORI/PÄÄLLINEN STOCKHOLM

Hövdingin Stockholm-kuori on pyöräilijän Hövding-ilmatyynykypärän kauluriosan päälle vaihdettava vaihtopäällinen. Heijastava Stockholm on erinomainen valinta kun haluat erottua hyvin liikenteen seassa pyöräillessäsi. Stockholmin kuvion insipiraationa on ollut Jackson Pollockin taide. Urbaani maastokuvio erottuu myös heijastuvuutensa ansiosta.  Ulkopinnan materiaali: 100% Polyester Sisäpinnan materiaali:  Outlast Moffat 100% Polyester Pese 40 -asteessa. Käytä vain Hövding 2.0 -ilmatyynykypärän kanssa.