Sähköpyörät

Sähköpyörät

Tuotteita (23)

ORBEA GAIN F20 19 BLUE XS

Riittävästi tehoa ja avustettuja kilometrejä. Ebikemotion systeemillä valmistettu Gain sähköpyörä on tyylikäs, uskomattoman kevyt, sporttinen ja helposti ajettava! Gain F20 mallissa on kevyt alumiinirunko, Shimano 105 voimansiirto ja hydrauliset levyjarrut. Upeasti rullaavat 38mm leveät renkaat. Tämä pyörä on tarvittaessa varusteltavissa lokasuojilla, valoilla, lukolla ja jalkatuella. Gain F20 pyörää voi tarvittaessa helposti käyttää ilman avustusta ja se tuntuu kuin tavalliseslta polkupyörältä!

ORBEA GAIN F30 19 BLACK XS

Riittävästi tehoa ja avustettuja kilometrejä. Ebikemotion systeemillä valmistettu Gain sähköpyörä on tyylikäs, uskomattoman kevyt, sporttinen ja helposti ajettava! Gain F30 mallissa kevyt alumiinirunko, Shimano voimansiirto ja hydrauliset levyjarrut. Upeasti rullaavat 38mm leveät renkaat. Tämä pyörä on tarvittaessa varusteltavissa lokasuojilla, valoilla, lukolla ja jalkatuella.

ORBEA KERAM 27 15 19 BLACK S

ORBEA KERAM 27 MAX 19 SILVER RED S

ORBEA KERAM 29 15 19 BLACK M

Mukavasti maastoon! Orbea Keram sähkömaastopyörä on suunniteltu hiukan pystymmällä geometrialla kuin sporttisemmat maastopyörät. Keram 15 mallissa on tehokas ja vääntävä Bosch Active Plus moottori, 500Wh akku, 29" renkaat, laadukkaat Shimano komponentit ja 100mm joustava RockShox ilmakeula. Keram on hauska ja helppo pyörä maastoon ja hyötykäyttöön!

ORBEA KERAM 29 20 19 RED M

Mukavasti maastoon! Orbea Keram sähkömaastopyörä on suunniteltu hiukan pystymmällä geometrialla kuin sporttiset maastopyörät. Keram 20 mallissa on tehokas Bosch Active moottori, 400Wh akku, 29" renkaat, laadukkaat Shimano komponentit ja 100mm joustava RockShox ilmakeula. Keram on hauska ja helppo pyörä maastoon ja hyötykäyttöön!

ORBEA KERAM 29 MAX 19 SILVER RED M

Mukavasti maastoon tällä huippukomponenteilla varustetulla sähkömaastopyörällä! Hiukan pystympi ajoasento kuin sporttisemmissa versioissa. Keram MAX mallissa on tehokas ja vääntävä Bosch Active Plus moottori, 500Wh akku, 29" renkaat, laadukas XT-voimansiirto ja 120mm joustava RockShox Recon ilmakeula. Mukavuutta ja tehoa maastoseikkailuihin!

ORBEA KERAM ASPHALT 20 19 BLUE S

Keram Asphalt on mukavalla ajoasennolla varustettu huippulaadukas ja tyylikäs citypyörä. Bosch Active Plus moottori, integroitu 500Wh akku, laadukas Shimano Deore voimansiirto ja täysin varusteltu. Hiukan leveämmät 2,0" renkaat rullaavat asfaltilla ja toimivat hiekkatiellä. Tyyliä ja tehokkuutta - tällä pyörällä kelpaa ajaa työ- ja hyötyajot!

ORBEA KERAM ASPHALT 30 19 TITANIUM S

Keram Asphalt on mukavalla ajoasennolla varustettu huippulaadukas ja tyylikäs citypyörä. Bosch Active moottori, integroitu 400Wh akku, laadukkaat shimano komponentit ja täysin varusteltu. Hiukan leveämmät 2,0" renkaat rullaavat asfaltilla ja toimivat hiekkatiellä. Tyyliä ja tehokkuutta - tällä pyörällä kelpaa ajaa työ- ja hyötyajot!

ORBEA OPTIMA ASPHALT 20 19 ANTH. S/M

Optima Asphalt on suunniteltu mahdollisimman mukavaksi ajaa. Pysty ajoasento, matala jalannostokorkeus, keskiömoottori ja optimaalisesti aseteltu akku, jotta pyörä on balanssissa ja sillä on ilo ajaa. Pyörässä on tehokas Bosch Active Plus keskiömoottori ja 500Wh akku. Hydrauliset levyjarrut, Nexus 8 voimansiirto ja täysin varusteltu. Mahtava city-pyörä pidemmilekkin retkille.

ORBEA OPTIMA E40 19 BLUE S

Kaupungin tyylikkäin city-sähköpyörä, jolla on ilo ajaa myös ilman avustusta. Uskomattoman hienosti integroitu E-bikemotion sähkötekniikka sulautuu pyörään ja pitää pyörän kokonaispainon alhaisena. Optima E-40 mallissa on kevyt alumiinirunko, 245Wh integroitu akku ja 40Nm vääntävä takanapamoottori. Tähän lisättynä täysivarustelu ja laadukkaat shimano komponentit hydraulisilla levyjarruilla. Tästä ei city-sähköpyörä enää hienommaksi tule!

ORBEA OPTIMA E50 19 BLACK-BERRY S

Onko tämä tosiaan sähköpyörä? Uskomattoman hienosti integroitu E-bikemotion sähkötekniikka sulautuu pyörään ja pitää pyörän kokonaispainon alhaisena. Optima E-50 mallissa on kevyt alumiinirunko, 245Wh integroitu akku ja 40Nm vääntävä takanapamoottori. Tähän lisättynä täysivarustelu ja laadukkaat kompnentit. Tästä ei city-sähköpyörä enää hienommaksi tule!

ORBEA GAIN D20 19 GREY WHITE XS

Maantiepyörä sähköavustuksella! Gain tuntuu ja näyttää tavalliselta maantiepyörältä, mutta tarvittaessa saat jopa 250w avustusta jalkoihin. Ebikemotion systeemillä valmistettu Gain on uskomattoman kevyt ja helposti ajettava. Kevyt alumiinirunko, runkoon integroitu 245Wh akku, 40Nm vääntävä takanapamoottori, Shimano Ultegra voimansiirto ja maantierenkaat. Pyörässä on rengastilaa jopa 40mm gravel renkaille!

ORBEA GAIN D31 19 ORANGE BLACK XS

Gravel-pyörä sähköavustuksella! Gain tuntuu ja näyttää tavalliselta Gravel-pyörältä, mutta tarvittaessa saat jopa 250w avustusta jalkoihin. Ebikemotion systeemillä valmistettu Gain on uskomattoman kevyt ja helposti ajettava. Kevyt alumiinirunko, runkoon integroitu 245Wh akku, 40Nm vääntävä takanapamoottori, Sram Rival 1x11 voimansiirto ja 40mm leveät gravelrenkaat. 

ORBEA WILD FS20 27S RED BLACK S

Orbea Wild täysjousto sähkömaasturin kanssa ajat tutut reitit kovempaa ja uskallat haastaa itseäsi vaativimmilla reiteillä! Wild FS20 mallissa on 140mm aktiivista joustoa edessä ja takana. Tyylikäs alumiinirunko ja integroitu Shimano 500Wh akku yhdessä Shimano DU-E8000 moottorin kanssa. Kisatason Shimano XT voimansiirto ja Foxin / RockShoxin iskarit. Uskomattoman pidon tarjoavat 27+ renkaat!  

ORBEA WILD FS30 27S RED BLACK S

On aika lähteä liikkeelle. Lataa akkusi ja lähde polkemaan kohti uusia haastavampia traileja! Orbea WILD täysjousto sähkömaasturin kanssa nousut menevät kuin itsestään ja tunnet vauhdin hurmaa pahimmissakin maastonkohdissa. Fiksusti suunniteltu jousitusratkaisu, jossa 140mm joustoa, Shimano Steps moottori ja huikea osasarja: Mm.Keulana Foxin 34 Performance, voimansiirtona NX Eagle ja kiekkoina  DT-Swissin sähköpyörille suunnitellut H-1900:set.

ORBEA WILD FS40 27S PURPLE BLACK S

Täysjousto maastosähköpyörä vailla vertaa! Tykitä nousut ylös ja koe vauhdin hurma alamäissä. 140mm aktiivista joustoa edessä ja takana. Tyylikäs alumiinirunko ja integroitu Shimano 500Wh akku yhdessä Shimano DU-E7000 moottorin kanssa. Laadukas Shimano Deore voimansiirto ja Foxin / RockShoxin iskarit. Uskomattoman pidon tarjoavat 27+ renkaat!  Sähköistetty täysjoustomaastopyörä on uskomaton yhdistelmä kohti uusia seikkailuja.

ORBEA WILD HT20 27S RED BLACK S

Maastosähköpyörä on uskomaton laite vaativille reiteille - näet ja koet enemmän, koska uskallat lähteä kohti uusia reittejä. Wild HT 20 on valmistettu laadukkaista komponenteista. Alumiinirunko, jossa integroitu Shimano 500Wh akku. Shimano Steps DU-E8000 moottori, Sram NX-Eagle 12 voimansiirto ja herkkä 120mm joustava Fox 34 ilmakeula. Hyvin rullaavat ja pitävät 27+ renkaat!

ORBEA WILD HT20 29S RED BLACK S

Maastosähköpyörä on uskomaton laite vaativille reiteille - näet ja koet enemmän, koska uskallat lähteä kohti uusia reittejä. Wild HT 20 on valmistettu laadukkaista komponenteista. Alumiinirunko, jossa integroitu Shimano 500Wh akku. Shimano Steps DU-E8000 moottori, Sram NX-Eagle 12 voimansiirto ja herkkä 120mm joustava Fox 34 ilmakeula. Hyvin rullaavat 29" renkaat!

ORBEA WILD HT30 27 BLACK S

Wild HT sähköpyörässä on tehoa ja kontrollia maastoseikkailuihin. Täydellinen maastogeometria, hienosti integroitu 500Wh akku ja tehokas Bosch Performance CX moottori. Fiksusti valitut komponentit kovampaankin käyttöön - Deore voimansiirto ja RockShox Recon 120mm joustava ilmakeula. Uskomattoman pidon tarjoavat 27+ renkaat!