Sähkömaastopyörät

Sähkömaastopyörät

Tuotteita (9)

ORBEA WILD FS20 27S RED BLACK

Orbea Wild täysjousto sähkömaasturin kanssa ajat tutut reitit kovempaa ja uskallat haastaa itseäsi vaativimmilla reiteillä! Wild FS20 mallissa on 140mm aktiivista joustoa edessä ja takana. Tyylikäs alumiinirunko ja integroitu Shimano 500Wh akku yhdessä Shimano DU-E8000 moottorin kanssa. Kisatason Shimano XT voimansiirto ja Foxin / RockShoxin iskarit. Uskomattoman pidon tarjoavat 27+ renkaat!  

ORBEA WILD FS30 27S RED BLACK

On aika lähteä liikkeelle. Lataa akkusi ja lähde polkemaan kohti uusia haastavampia traileja! Orbea WILD täysjousto sähkömaasturin kanssa nousut menevät kuin itsestään ja tunnet vauhdin hurmaa pahimmissakin maastonkohdissa. Fiksusti suunniteltu jousitusratkaisu, jossa 140mm joustoa, Shimano Steps moottori ja huikea osasarja: Mm.Keulana Foxin 34 Performance, voimansiirtona NX Eagle ja kiekkoina  DT-Swissin sähköpyörille suunnitellut H-1900:set.

ORBEA WILD FS40 27S PURPLE BLACK

Täysjousto maastosähköpyörä vailla vertaa! Tykitä nousut ylös ja koe vauhdin hurma alamäissä. 140mm aktiivista joustoa edessä ja takana. Tyylikäs alumiinirunko ja integroitu Shimano 500Wh akku yhdessä Shimano DU-E7000 moottorin kanssa. Laadukas Shimano Deore voimansiirto ja Foxin / RockShoxin iskarit. Uskomattoman pidon tarjoavat 27+ renkaat!  Sähköistetty täysjoustomaastopyörä on uskomaton yhdistelmä kohti uusia seikkailuja.

ORBEA WILD HT20 27S RED BLACK

Maastosähköpyörä on uskomaton laite vaativille reiteille - näet ja koet enemmän, koska uskallat lähteä kohti uusia reittejä. Wild HT 20 on valmistettu laadukkaista komponenteista. Alumiinirunko, jossa integroitu Shimano 500Wh akku. Shimano Steps DU-E8000 moottori, Sram NX-Eagle 12 voimansiirto ja herkkä 120mm joustava Fox 34 ilmakeula. Hyvin rullaavat ja pitävät 27+ renkaat!

ORBEA WILD HT20 29S RED BLACK

Maastosähköpyörä on uskomaton laite vaativille reiteille - näet ja koet enemmän, koska uskallat lähteä kohti uusia reittejä. Wild HT 20 on valmistettu laadukkaista komponenteista. Alumiinirunko, jossa integroitu Shimano 500Wh akku. Shimano Steps DU-E8000 moottori, Sram NX-Eagle 12 voimansiirto ja herkkä 120mm joustava Fox 34 ilmakeula. Hyvin rullaavat 29" renkaat!

ORBEA WILD HT30 27 BLACK

Wild HT sähköpyörässä on tehoa ja kontrollia maastoseikkailuihin. Täydellinen maastogeometria, hienosti integroitu 500Wh akku ja tehokas Bosch Performance CX moottori. Fiksusti valitut komponentit kovampaankin käyttöön - Deore voimansiirto ja RockShox Recon 120mm joustava ilmakeula. Uskomattoman pidon tarjoavat 27+ renkaat!

ORBEA WILD HT30 29 BLUE GREY

Wild HT sähköpyörässä on tehoa ja kontrollia maastoseikkailuihin. Täydellinen maastogeometria, hienosti integroitu 500Wh akku ja tehokas Bosch Performance CX moottori. Fiksusti valitut komponentit kovampaankin käyttöön - Deore voimansiirto ja RockShox Recon 120mm joustava ilmakeula. Hyvin rullaavat 29 renkaat.

ORBEA WILD HT40 27S RED BLACK

Löydä uusia reittejä ja taltuta paikkakuntasi teknisimmät maastot Wild HT sähkömaastopyörän kanssa! Täydellinen maastogeometria, hienosti integroitu shimanon 500Wh akku ja tehokas Shimano Steps DU-E7000 moottori. Pyörä on kasattu laadukkaalla ja kestävällä Shimano Deore voimansiirrolla, RockShox Recon RL 120mm joustavalla ilmakeulalla ja pitoa tarjoavilla 27+ renkailla.

ORBEA WILD HT40 29S RED BLACK

Löydä uusia reittejä ja taltuta paikkakuntasi teknisimmät maastot Wild HT sähkömaastopyörän kanssa! Täydellinen maastogeometria, hienosti integroitu shimanon 500Wh akku ja tehokas Shimano Steps DU-E7000 moottori. Pyörä on kasattu laadukkaalla ja kestävällä Shimano Deore voimansiirrolla, RockShox Recon RL 120mm joustavalla ilmakeulalla ja hienosti rullaavilla 29" renkailla.