Oy Huntteri Ab

Oy Huntteri Ab on turkulainen vuonna 1994 perustettu urheilualan tukku- ja maahantuontiliike. Pääosa tuotevalikoimastamme liittyy pyöräilyyn ja sen moniin eri muotoihin. Valikoimissamme on myös tuotteita muille urheilun ja vapaa-ajan osa-alueille.

Toimimme koko maan laajuisesti ja palvelemme niin pieniä kuin suuriakin liikkeitä. Asiakkainamme on suurin osa Suomen pyöräliikkeistä, urheiluliikeketjut sekä merkittävimmät alalla toimivat kauppaketjut. Myymme tuotteita vain jälleenmyyjiemme kautta - yhteystiedot löydät jälleenmyyjähausta.

Polkupyörien osalta päämerkkimme on Madison, jonka malliston suunnittelemme ja valmistutamme itse. Kansainvälisiä edustamiamme pyörämerkkejä ovat Felt, Orbea, Rockmachine ja Mongoose. Tarvikkeiden osalta olemme täyden palvelun tukkukauppa, jolta pyöräkauppias saa kaiken tarvitsemansa. Meidän omat tarvikemerkkimme 1FirstGear ja CycloTech tarjoavat perustarvikkeet moneen alan tarpeeseen. Näiden lisäksi edustamme montaa suurta kansainvälistä tarvikemerkkiä, joista tärkeimmät ovat Bell & Giro, Blackburn, Abus, BBB, Hamax, Michelin ja SuperB.

Yrityksemme on kasvanut voimakkaasti, mutta silti olemme onnistuneet säilyttämään pienen yrityksen nopeuden ja notkeuden. Olemme hyviä seuraamaan markkinoiden muutoksia ja nopeita reagoimaan niihin. Meille asiakas on aina ykkönen, ja pyrimme palvelemaan jokaista henkilökohtaisesti ja parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Yhteystiedot

Keskus:

020-799 1200
 

Fax:

020-799 1219
 

Sähköposti:

verkkokauppa@huntteri.fi
 

Huomioithan, että puheluiden hinta on lankapuhelinliittymästä 8,35snt/puhelu + 7,02snt/min (alv 24%) ja matkapuhelinliittymästä 8,35snt/puhelu + 17,17snt/min (alv 24%).

 

Osoite:

Oy Huntteri Ab, Lukkosepänkatu 4, 20320 Turku
 

Y-tunnus: 0967994-5

Tarvitsetko lisätietoa? Jätä meille soittopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Ajo-ohjeet

Oy Huntteri Ab:n toimitilat sijaitsevat osoitteessa Lukkosepänkatu 4, TV-Centerin tiloissa. Käynti toimistoomme on Stormin liikkeen kulmalta, E-portaasta. Varasto sijaitsee talon toisella puolella, pientoimitusten noutopiste on varaston sivulla.

Myynti

Kristiina
Puhelinmyynti, vaihde ja laskutus
Heli
Puhelinmyynti, logistiikkavastaava
Tatu
Tuotepäällikkö; Felt, Profile Design, Cycleops
Janne
Tuotepäällikkö; 1st Gear, Unics, Halo, Suomi tyres, Zefal, BBB, Michelin, Atran Velo, Rockhead , Duro, Locksmith, Weldtite, Sturmey-Archer, Sun Race, SuperB,
Jari
Myynti Etelä-Suomi
Adju
Myynti Wintersteiger
Reijo
Myynti Pohjois-Suomi
Tommi
Myynti Länsi-Suomi & Viro, Tuotepäällikkö: Madison, Rock Machine, Superior, Frappe, Evon
Kristian
Brand Manager, Bell, Giro & Blackburn - Hövding
Ville
Myynti, Uudenmaan alue

Varasto ja tekninen tuki

Mikko
Takuu ja tekninen tuki
Tomppa
Varastoesimies
Mikko Leinonen
Tekninen asiakaspalvelu

Hallinto ja markkinointi

Marika
Markkinointikoordinaattori
Airi
Talouspäällikkö
Tapsa
Hallituksen puheenjohtaja